8.5.2015 13:39

Ξεκινούν οι αιτήσεις για την κατασκηνωτική περίοδο των Α.με.Α.

Κατασκηνωτικό πρόγραμμα για άτομα με αναπηρία διοργανώνει το τρίτο δεκαήμερο του Αυγούστου ο Παγχιακός Σύλλογος Ατόμων με Αναπηρία στον κατασκηνωτικό χώρο των προσκόπων στο Μάναγρο.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε Α.με.Α. ηλικίας 10 έως 50 ετών. Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν θα πρέπει να καταθέσουν τα σχετικά δικαιολογητικά μέχρι τις 5 Ιουνίου. Για τα παιδιά που μένουν εκτός Χίου μπορούν οι γονείς να αποστείλουν ταχυδρομικά τα απαιτούμενα δικαιολογητικά στη διεύθυνση Δημοκρατίας 8 Χίος, Τ.Κ. 82100.    

Μαζί με το Δελτίο Κατασκηνωτή, το οποίο πρέπει να συμπληρωθεί και να φέρει υπογραφές γονέα και ιατρού, καθώς και απλή φωτογραφία του κατασκηνωτή και να κατατεθεί στα γραφεία του ΠΣΑμεΑ μέχρι την ανωτέρω ημερομηνία, πρέπει να κατατίθενται γνωμάτευση Υγ. Επιτροπής ή ΚΕΠΑ, όπου θα αναγράφεται το είδος και το ποσοστό αναπηρίας του κατασκηνωτή, καθώς και φωτοαντίγραφο του βιβλιαρίου εμβολίων.

Επίσης το ίδιο διάστημα και μέχρι τις 5 Ιουνίου μπορούν να υποβάλουν αίτηση όσοι επιθυμούν να συμμετέχουν στο κατασκηνωτικό πρόγραμμα ως συνοδοί ή υποστηρικτικό προσωπικό με την ειδικότητα του νοσηλευτή, του ιατρού, του ναυαγοσώστη ή του βοηθητικού προσωπικού. Στην αίτηση των ενδιαφερομένων θα πρέπει απαραιτήτως να δηλώνονται τα εξής: Α.Φ.Μ., Α.Μ.Κ.Α., Α.Δ.Τ. και ΙΒΑΝ λογαριασμού που ανήκει στην Εθνική Τράπεζα.

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ