12.9.2013 22:02

Ξεκίνησε η άφιξη των υψηλών προσκεκλημένων

ΣΕ ΡΟΛΟ ΟΙΚΟΔΕΣΠΟΤΗ Ο ΚΑΠ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΣΑΚΟΣ

Ξεκίνησε λίγο μετά τις 20:00 το βράδυ της Πέμπτης και αναμένεται να ολοκληρωθεί στις 22:30 η τελετή υποδοχής στελεχών και πολιτικών προσώπων που θα αποτελέσουν τον κύριο κορμό των συμμετεχόντων της 5ης Συνόδου των Αρχηγών των Ευρωπαϊκών Ακτοφυλακών που ξεκινάει τις εργασίες της στις 09:30 το πρωί της Παρασκευής στο ξενοδοχείο Χανδρής.

Οι συμμετέχοντες στην πλειονότητά τους στελέχη των Ευρωπαϊκών Ακτοφυλακών έτυχαν θερμής υποδοχής στον πολυτελή προαύλιο χώρο του Ιδρύματος «Μαρία Τσάκος» ενώ ρόλο οικοδεσπότη ανέλαβε ο καπ. Παναγιώτης Τσάκος συνοδευόμενος από τη σύζυγό του και τον επίτιμο Γ.Γ. του IMO κ. Ευθύμιο Μητρόπουλο.

Στα πηγαδάκια των συζητήσεων βρέθηκε η ελληνική ναυτιλία και η νέα γενιά ναυτικών, καθώς και η Ευρωπαϊκή Οικονομική κρίση με τον οικοδεσπότη να δηλώνει την πεποίθησή του ότι η θάλασσα αποτελεί βασική πηγή εσόδων για την ελληνική οικονομία.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ