3.10.2016 16:53

Ξεκίνησαν οι κατεδαφίσεις στη ζώνη του clearway

Συνάντηση με διευθυντικά στελέχη της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας από τα οποία ζήτησε την έκδοση άδειας κατεδάφισης, ούτως ώστε να ξεκινήσει η διαμόρφωση του clearway, είχε ο Δήμαρχος Μανώλης Βουρνούς.

Η διαδικασία είχε βρεθεί σε ένα τέλμα, καθώς ο εργολάβος περίμενε επί μακρό χρονικό διάστημα να λάβει την άδεια για να ξεκινήσει τις διαδικασίες κατεδάφισης. Η άδεια εκδόθηκε τελικά την ίδια μέρα (Παρασκευή), και ο εργολάβος κατάφερε να ξεκινήσει τις εργασίες το Σάββατο.

Κατά τη συνάντηση του με τα στελέχη της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας, ο Δήμαρχος συζήτησε για τον προγραμματισμό των μελετών και των έργων  επί των εργασιών αναβάθμισης και επέκτασης του αεροδρομίου, καθώς και για τη συνεργασία του Δήμου για την ωρίμανση του έργου. Παράλληλα ζήτησε να επανεξεταστεί η παλαιότερη πρόταση για χρήση φωτεινών σηματοδοτών

Ο Δήμαρχος επισκέφτηκε σήμερα με τον Αντιδήμαρχο, Ανδρέα Βεργίτση την περιοχή του αεροδρομίου, για να δει την πορεία των εργασιών.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ