5.6.2012 11:51

Ξεκινάει η Aerogenesis (BINTEO)

 

Με συνολικά 5 δρομολόγια την εβδομάδα και ένα χρόνο καθυστέρηση ανοίγει την επόμενη Παρασκευή 15/6 τα φτερά της για τη Χίο, η εταιρεία Aerogenesis με την πτήση GSW777 να αναχωρεί από Αθήνα στις 20.00.

Όπως ανέφερε μιλώντας στον «π» ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Χ. Λυκομήτρος, τα καθημερινά δρομολόγια από και προς Χίο θα εκτελούνται κάθε Τρίτη, Τετάρτη, Πέμπτη και Παρασκευή με τα Avro RJ100 112 θέσεων, που αγόρασε η εταιρεία από την Aegean Air, ενώ κάθε Κυριακή θα δρομολογούνται στη γραμμή τα ελικοφόρα Fokker 50 της Minoan Air συνολικής χωρητικότητας 50 θέσεων.

Σε ότι αφορά τις τιμές αυτές διαμορφώνονται από Χίο στα 59, 79 και 99 ευρώ, συμπεριλαμβανομένων όλων των φόρων ενώ προς Χίο η επιβάρυνση είναι +20 ευρώ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το πρόγραμμα των πτήσεων έχει ανακοινωθεί ήδη στο aerogenesis.net ενώ οι κρατήσεις εισητηρίων γίνονται από το Aipos Travel. 

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ