14.9.2016 11:04

Ξεκινά πτήσεις Χίο- Αθήνα η Sky Express

1 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ Η ΠΡΩΤΗ ΠΤΗΣΗ ΜΕ ΤΙΜΗ 37 ΕΥΡΩ

Μετά την Olympic Air και την ASTRA AIRLINES, τώρα και η Sky Express ξεκινά προγραμματισμένες πτήσεις από Χίο προς Αθήνα και αντίστροφα. 

Τα δρομολόγια θα εκτελούνται από 1η Οκτωβρίου με τιμή εισιτηρίων από 37 ευρώ και δωρεάν αποσκευώ, ενώ αντίστοιχες πτήσεις προς Χίο θα εκτελούνται και από την Θεσσαλονίκη. 
Η εταιρία έχει ήδη προγραμματίσει την δρομολόγηση ενός αεροσκάφους ATR 42 για τα δρομολόγια της. 
Αναλυτικά μάλιστα στην ανακοίνωσή της αναφέρει: 

"Η Sky Express σε συνέχεια δημιουργίας ΝΕΩΝ ΠΡΟΟΡΙΣΜΩΝ, με χαρά ανακοινώνει την ένταξη του δρομολογίου Αθήνα – Χίος - Αθήνα στο πρόγραμμά της.

Τα δρομολόγια αυτά ξεκινούν από την 1η Οκτωβρίου 2016 και θα εκτελούνται αδιάκοπα σε όλη τη διάρκεια του έτους σε εβδομαδιαία βάση.

Για το προορισμό της Χίου, η Sky Express έχει ήδη ανακοινώσει και θα επιχειρεί και από τη Θεσσαλονίκη με εβδομαδιαίες προγραμματισμένες πτήσεις. Οι ναύλοι μας ξεκινούν από 37€, συμπεριλαμβάνουν την αποσκευή και όλοι οι επιβάτες που αναχωρούν από την Αθήνα, έχουν πρόσβαση στο Business Lounge «Μελίνα Μερκούρη».

Η Χίος, είναι ένας από τους επτά νέους προορισμούς που θα εξυπηρετεί η Sky Express από τη 1η Οκτωβρίου από την Αθήνα (Κάρπαθος, Σκιάθος, Πάρος, Κύθηρα, Ικαρία, Ζάκυνθος).

Η Sky Express έχει ενδεκαετή παρουσία στον αεροπορικό χώρο και μεταφορικό έργο άνω των 70 χιλιάδων πτήσεων. Ανταποκρινόμενοι στις ανάγκες του επιβατικού κοινού για περισσότερες επιλογές μετακίνησης, τακτικότερα δρομολόγια, συνέπεια και ασφάλεια, σύντομα θα είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας καλωσορίσουμε στις πτήσεις και στους νέους μας προορισμούς.

H Sky Express είναι βραβευμένη από το Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, ως η «Ταχύτερα αναπτυσσόμενη αεροπορική εταιρεία για το 2015» και από τον επίσημο Σύνδεσμο Ευρωπαϊκών Περιφερειακών Αεροπορικών Εταιρειών ως «Καλύτερη Περιφερειακή Εταιρεία για το 2014-2015».

 Σας περιμένουμε στις πτήσεις μας!!!

Κρατήσεις θέσεων γίνονται μέσω των  ταξιδιωτικών γραφείων ή μέσω του www.skyexpress.gr". 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ