12.5.2016 17:35

Ξεκαθαρίζει το τοπίο τη Δευτέρα

ΑΝΟΙΚΤΟ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΩΝ ΕΝ ΜΕΣΩ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ

Όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοικτά για τους καθηγητές που εξετάζουν το ενδεχόμενο απεργιακών κινητοποιήσεων μέσα στις Πανελλήνιες εξετάσεις, ξυπνώντας μνήμες από άλλες εποχές.

Καθώς χθες ολοκληρώθηκε το διδακτικό έτος στα γυμνάσια και τα λύκεια της χώρας και το εκπαιδευτικό σύστημα μπαίνει στην τελική ευθεία για τις Πανελλήνιες Εξετάσεις, οι καθηγητές «ρίχνουν στο τραπέζι» το ζήτημα των κινητοποιήσεων με την οριστική απόφαση  να λαμβάνεται στις 21 Μαΐου από τη γενική συνέλευση των προέδρων των τοπικών ενώσεων καθηγητών (ΕΛΜΕ).

Ο πρόεδρος της ΕΛΜΕ Χίου Στ. Σταυρινούδης, μιλώντας σχετικά στον "π"  ανέφερε πως όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοικτά όλα, εξετάζονται και κυρίως το πως θα αντιδράσουν οι καθηγητές μετρώντας τις δυνάμεις τους και την αποτελεσματικότητα των κινήσεων τους. "Δεν υπάρχει τίποτα συγκεκριμένο ακόμη. Από τη Δευτέρα, που θα έχουμε στα χέρια μας μια εισήγηση με τις προτάσεις και τα ζητούμενα, θα έχουμε μια πιο ξεκάθαρη εικόνα" δήλωσε ο πρόεδρος της ΕΛΜΕ Χίου.

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ