9.7.2012 18:34

Ξεχρέωσε ο Οίκος Ναύτη

ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΕ 1ΕΚ. ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΥΣ

 
Σήμερα το πρωί κατατέθηκαν τα χρήματα που χρωστούσε ο Οίκος Ναύτη στους φαρμακοποιούς της Χίου. Το ποσό περίπου του 1 εκ. ευρώ συνολικά έχει κατατεθεί  και οι φαρμακοποιοί της Χίου εξοφλήθηκαν και δικαιώθηκαν τόσο για τη συνολικότερη στάση τους όσο και για την καλή θέληση που έδειξαν απέναντι στις δεσμεύσεις του υπ. Ναυτιλίας Κ. Μουσουρούλη.
Για τον τελευταίο μάλιστα ο πρόεδρος του Φαρμακευτικού συλλόγου Θ. Νκολαϊδης, Χίου σε ανακοίνωση του  εξέφρασε τις ευχαριστίες του για τη συμβολή του στην διευθέτηση των οικονομικών εκκρεμοτήτων του Οίκου Ναύτη απέναντι τους.
Αναλυτικά ο Θ. Νικολαϊδης δήλωσε στον «π» : « Ο Οίκος Ναύτη σήμερα πλήρωσε τους δυο μήνες που όφειλε στους φαρμακοποιούς της Χίου. Ευχαριστώ τον υπουργό Ναυτιλίας Κ. Μουσουρούλη για την καθοριστική συμβολή του στην επίλυση του προβλήματος των χρεών του Οίκου Ναύτη, που ταλαιπωρούσε εδώ και μήνες τους φαρμακοποιούς και ασφαλισμένους της Χίου.
Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω εκ μέρους του Φαρμακευτικού συλλόγου Χίου για τη συνεργασία τους προς αυτή την κατεύθυνση το βουλευτή Κ. Τριαντάφυλλο, τον αντιπεριφερειάρχη Κ. Γανιάρη, το δήμαρχο Π. Λαμπρινούδη, το Επιμελητήριο, το Εργατικό Κέντρο και το ΝΤ της ΑΔΕΔΥ, καθώς επίσης και τους συμπολίτες μας ασφαλισμένους για την υπομονή και την κατανόηση τους».

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ