5.2.2013 16:14

Ξεφεύγουν τα φαινόμενα παραβατικότητας στη Χίο

Με φαινόμενα που μέχρι πρότινος απασχολούσαν τα μεγάλα αστικά κέντρα έρχεται πλέον αντιμέτωπη η Χίος καθώς μία απόπειρα κλοπής τσάντας το βράδυ της Κυριακής σε κεντρικό δρόμο, έρχεται να θυμίσει σε όλους ότι η εποχή που ο καθένας κυκλοφορούσε ανέμελος έχει παρέλθει ανεπιστρεπτί.

Το τελευταίο συμβάν που κατέγραψε η Ασφάλεια Χίου αφορά στην απόπειρα κλοπής τσάντας μίας συμπολίτισσάς μας νωρίς το βράδυ της Κυριακής όταν άγνωστος επιχείρησε να την αρπάξει μέσα από το αυτοκίνητό της που στάθμευσε για λίγα λεπτά σε δρόμο πλησίον της Δημοτικής Πινακοθήκης,  

Όταν διερχόμενος πεζός αντιλήφθηκε την προσπάθεια του δράστη έβαλε τις φωνές και έτσι ο άγνωστος τράπηκε σε φυγή.

Το περιστατικό αυτό όμως δεν ήταν το μόνο, αφού λίγη ώρα αργότερα και συγκεκριμένα στις 22:15 αλλοδαπός άνδρας πλησίασε 40χρονη γυναίκα και αφού της απέσπασε την προσοχή ζητώντας να του πει τι ώρα είναι, της άρπαξε το κινητό από το χέρι και έγινε καπνός.

Η 40χρονη μη θέλοντας να δώσει συνέχεια δεν υπέβαλε τελικά μήνυση στην Αστυνομία αφού η αξία του κινητού τηλεφώνου ήταν μικρή.

Ωστόσο όπως διευκρινίζουν στον «π» στελέχη της Α.Δ. Χίου ακόμα και τα πιο μικρά περιστατικά θα πρέπει να δηλώνονται στο Α.Τ. Χίου αφού προσθέτουν σημαντικά στοιχεία για τον τρόπου που αναπτύσσονται και δρουν σπείρες κλεφτών ή διαρρηκτών στο νησί.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ