25.6.2015 17:21

Το ξανασκέφτονται...

ΕΠΙΤΟΠΙΑ ΑΥΤΟΨΙΑ ΣΤΟ ΝΕΟ ΚΟΜΒΟ ΤΟΥ ΚΑΡΦΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΣΤ. ΚΑΡΜΑΤΖΗΣ ΜΕΤΑ ΤΑ ΔΕΚΑΔΕΣ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ

Από την αρχή είχε προβληματίσει ως κατασκευή ο νέος κόμβος στον Καρφά, κυρίως για την πολυπλοκότητα και την αδυναμία του να διευκολύνει τους οδηγούς οχημάτων και δικύκλων στην χρήση του περιφερειακού. Για το έργο αναφερθήκαμε έγκαιρα, αποδεχόμενοι τα δεκάδες παράπονα που εκφράστηκαν, αλλά κυρίως για το γεγονός ότι ουδεμία προεργασία προέκυψε για να προϊδεάσει για το τι θα ακολουθούσε.

Τώρα τα παράπονα έφτασαν και στην πόρτα του ΑντιπεριφειάρχηΣτ. Κάρμαντζη που δείχνει να αντιλαμβάνεται ότι με την συγκεκριμένη παρέμβαση της Τεχνικής Υπηρεσίας της Περιφέρειας, υπάρχει θέμα.

Για το λόγο αυτό άμεσα θα επισκεφθεί την περιοχή και θα ζητήσει παρουσία των υπηρεσιακών παραγόντων να γίνουν τροποποιήσεις, τέτοιες που να επιτρέπουν την ασφαλή χρήση του νέου κόμβου, μιας και τώρα πια τα χρήματα ξοδεύτηκαν και το έργο στη χρήση του προκαλεί κινδύνους. Παράλληλα όμως με τα παραπάνω θα ζητήσει και διευκρινήσεις από την Τεχνική Υπηρεσία, ασπαζόμενος την ανησυχία που διαχέεται προς πάσα κατεύθυνση από το δαιδαλώδες σύστημα πεζοδρομίων, πινακίδων, κράσπεδων κα. που γέμισαν  τον περιφερειακό χωρίς κανείς προς το παρών, να μπορεί να δικαιολογήσει την αξία της παρέμβασης, την σκοπιμότητά της και την βέβαια... τον εμπνευστή της που προκάλεσε έξοδα χωρίς αποτέλεσμα.  

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ