28.4.2016 13:37

«Ύπουλη και φασιστική η επίθεση στη «Λάθρα;»»

Την επίθεση κατά της «Λάθρα;» καταδικάζει με τον πιο απερίφραστο τρόπο η Λαϊκή Συσπείρωση του Δήμου Χίου, χαρακτηρίζοντάς την ως ύπουλη και φασιστική.

«Η αποθράσυνση των φασιστών έρχεται ως συνέχεια της αντιπροσφυγικής πολιτικής της ΕΕ και του πολιτικού της προσωπικού της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, που έχουν μετατρέψει τους πρόσφυγες σε κρατούμενους και παρίες, βορά στα εγκληματικά στοιχεία των φασιστών και των χρυσαυγιτών, τόσο των ίδιων, όσο  και αυτών που  τους συμπαραστέκονται.

Οι απειλές φασιστών σε στελέχη της ΤΕ Χίου του ΚΚΕ και της Λαϊκής Συσπείρωσης, αλλά και σε κάθε δημοκράτη εργαζόμενο, δείχνουν την κλιμάκωση  από μέρους τους ,προκειμένου να εκφοβίσουν το λαϊκό κίνημα.  Αυτός ήταν ιστορικά και παραμένει ο ρόλος τους.  Μαντρόσκυλα του συστήματος!

Η συνεχιζόμενη ολιγωρία των διωκτικών αρχών γεννά απορίες και εκθέτει ακόμα περισσότερο την κυβέρνηση, η οποία σιωπά, αν δεν καλύπτει τη βρώμικη δουλειά  των ακροδεξιών.

Απαιτούμε να σταματήσουν τώρα οι φασιστικές προκλήσεις. Να αναλάβουν τις ευθύνες τους κυβέρνηση και διωκτικές αρχές.

Καλούμε το μαζικό κίνημα του νησιού, τον κάθε εργαζόμενο και άνθρωπο του λαού, να απομονώσουν  τους φασίστες σε κάθε χώρο δουλειάς, σε κάθε γειτονιά. Να μην περάσει το δηλητήριό τους», αναφέρει η ΛΑ.Σ..

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ