3.1.2013 14:22

Τζάμπα μετακινήσεις... τέλος

• ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΜΙΣΟ ΕΥΡΩ ΘΑ ΚΑΤΑΒΑΛΛΟΥΝ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΟΣΟΙ ΜΕΤΑΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΑΠΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΑΡΚΙΝΓΚ

 

Εισιτήριο κόστους μισό ευρώ θα πρέπει να καταβάλλουν από σήμερα όσοι χρησιμοποιούν τα δημοτικά πάρκινγκ για τις μετακινήσεις τους προς και από την πόλη καθώς, η Επίτροπος του Ελεγκτικού Συμβουλίου έχει από καιρό ενημερώσει το Δήμο Χίου πως καμία υπηρεσία δεν μπορεί να προσφέρεται δωρεάν χωρίς να έχουν συμμετοχή και οι πολίτες.

 

Το μέτρο είναι άμεσα εφαρμοστέο και θα περιλαμβάνει την αγορά εισιτηρίου αξίας 50 λεπτών μέσα από το λεωφορείο που εκτελεί το δρομολόγιο σύνδεσης από και προς τα δημοτικά πάρκινγκ. Το εισιτήριο αφορά ολόκληρο το δρομολόγιο και όχι μόνο την μια διαδρομή.

 

«Έχουμε ενημερωθεί έγκαιρα από την Επίτροπο ότι δεν μπορεί να παρέχεται πλέον δωρεάν η σύνδεση του κέντρου με τα δημοτικά πάρκινγκ. Έτσι ο κάθε επιβάτης - δημότης που θα κάνει χρήση του δρομολογίου θα πρέπει να πληρώνει 0,25 λεπτά για κάθε δρομολόγιο, 50 λεπτά στο εισιτήριο μετ’ επιστροφής. Αυτό δεν μπορούσαμε να το αποφύγουμε καθώς όλες οι δημοτικές παροχές πρέπει να έχουν έστω και ένα μικρό αντίτιμο για τον δημότη», τονίζει στον «π» ο κ. Λαμπρινούδης συμπληρώνοντας ότι  τα χρήματα που θα μαζεύονται από την πληρωμή των εισιτηρίων θα αφαιρούνται στη συνέχεια από την σύμβαση που έχουν υπογράψει οι λεωφορειούχοι.

   

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ