1.3.2017 16:18

Τσάκισαν και τη BENETTON [ΒΙΝΤΕΟ]

ΑΓΝΩΣΤΟΙ ΔΡΑΣΤΕΣ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ ΖΗΜΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΑΠΛΩΤΑΡΙΑ

Ζουν με την ανασφάλεια της οικονομικής και κοινωνικής κρίσης, βιώνουν τις συνέπειες  της αλλοίωσης του κοινωνικού μας ιστού και προσπαθούν να επιβιώσουν επαγγελματικά σε απόλυτα αντίξοες συνθήκες. Οι επαγγελματίες του εμπορικού μας κέντρου κλείνουν το βράδυ την  επιχείρηση τους και δεν ξέρουν αν  θα την βρουν  άθικτη την επόμενη μέρα. Τα κρούσματα  φθορών είναι  πολλά, συνεχή και αυξάνονται σταθερά.

Αυτή τη φορά οι δράστες προσπάθησαν να σπάσουν τα τζάμια της εισόδου στην επιχείρηση BENETTON της κ. Πόπης Μόσχου στον αρ. 22 της Απλωταριάς, αλλά δεν κατάφεραν να υλοποιήσουν ολοκληρωτικά την προσπάθεια τους.

Η ιδιοκτήτρια ενημερώθηκε για το συμβάν από το Νίκο Δηράκη στις 22:30 της περασμένης Τρίτης 28 Φεβρουαρίου. Σύμφωνα με την ίδια, οι δράστες πρέπει να είναι αλλοδαποί.

«Προσπάθησαν να σπάσουν ντο τζάμι με το χέρι αλλά δεν τα κατάφεραν επειδή είναι χοντρό και διπλό. Αυτό που γίνεται είναι καταστροφικό, έχουν προκαλέσει ζημιές σε πολλές επιχειρήσεις», δηλώνει στον «π».

Αστυνόμευση

Οι φθορές στα καταστήματα του εμπορικού κέντρου έχουν λάβει τη μορφή επιδημίας το τελευταίο διάστημα, οι επαγγελματίες αισθάνονται ανασφαλείς και ζητούν επίμονα τη λήψη αστυνομικών  μέτρων  προστασίας των  επιχειρήσεων τους.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ