14.1.2015 15:27

Τσαγρής στη θέση Τσακού

ΩΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

Έμπειρος στα θέματα λειτουργίας των δημόσιων υπηρεσιών είναι ο Παντελής Τσαγρής που έχει αναλάβει τη δύσκολη ευθύνη διεύθυνσης της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου, ως αναπληρωτής του συνταξιοδοτημένου Λάκη Τσακού. H θέση θα καλυφθεί οριστικά  με απόφαση δημάρχου μετά τις εκλογές. Τη θέση του «αντ’ αυτού» έχει αναλάβει επειδή βάσει νόμου έως τις εκλογές δεν επιτρέπεται καμία υπηρεσιακή μεταβολή

Με εμπειρία

 «Πρέπει να ενισχυθούμε με εργατοτεχνικό προσωπικό και υλικοτεχνική υποδομή. Χρειαζόμαστε μηχανήματα και χειριστές», υποστηρίζει, ελπίζοντας ότι, αν παραμείνει στη θέση, θα καταφέρει  να βάλλει και αυτός τη σφραγίδα του στη λειτουργία της Υπηρεσίας.

Το 2000 διορίστηκε προϊστάμενος της Τεχνικής Υπηρεσίας στο νεοσύστατο διευρυμένο  πρώην δήμο Μαστιχοχωρίων. Με τις μετατροπές του Καλλικρατικού δήμου ανέλαβε κατά σειρά  προϊστάμενος στα Τμήματα  Μηχανοργάνωσης, Συγκοινωνιακών έργων, στην Υπηρεσία Καθαριότητας, Ηλεκτρομηχανολογικών Έργων και στη Διεύθυνση  Έργων της Τεχνικής Υπηρεσίας.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ