3.1.2013 12:54

Τρωκτικό στη ΔΕΗ (ΦΩΤΟ)

ΕΝΑΣ ΠΟΝΤΙΚΟΣ ΒΥΘΙΣΕ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΟΛΗ ΤΗ ΧΙΟ

Μετά από τη γάτα που είχε προκαλέσει το προηγούμενο μπλάκ άουτ στο εργοστάσιο της ΔΕΗ και είχε βυθίσει στο σκοτάδι όλο το νησί, σειρά τώρα πήρε ένας ποντικός.  
 
Η πρώτη διακοπή για το 2013 που μας ταλαιπώρησε από τις 20:30  για μιάμιση ώρα  το βράδυ της Τετάρτης 2 Ιανουαρίου, προκλήθηκε από ένα ποντικό που  μπήκε στη νέα γεννήτρια  με αποτέλεσμα να καεί ένας  πίνακας και να ακολουθήσουν οι πτώσεις στις γραμμές  παραγωγής, αφού πάντα για την προστασία του συστήματος βγαίνουν αυτόματα εκτός λειτουργίας όλες οι ασφάλειες.
 
Το τεχνικό συνεργείο της ΔΕΗ προσπάθησε να αποκαταστήσει τη βλάβη και να τροφοδοτήσει όλα τα δίκτυα όσο το δυνατό γρηγορότερα.
Από τις 21:30 άρχισαν να τροφοδοτούνται οι πρώτες περιοχές και  στις 22:00 είχε ρεύμα όλο το νησί .
 
Καλό θα είναι στη ΔΕΗ εκτός από την επέκταση και ενίσχυση των δικτύων να… φροντίσουν και για την αγορά πολλών  ποντικοφάρμακων. 
ΠΗΓΗ ΦΩΤΟ: ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΥΡΓΙΑΣ

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ