24.6.2015 18:19

Τρόφιμα από το κοινωνικό Παντοπωλείου στα συσσίτια και στην Κιβωτό

Στα πλαίσια της κοινωνικής του πολιτικής, ο Δήμος Χίου, διέθεσε μεγάλη ποσότητα τροφίμων, εκ μέρους του Κοινωνικού Παντοπωλείου, αλλά και με τη συνδρομή εθελοντών δοτών,  τόσο στην Κιβωτό του Κόσμου- Αιγαίου (Αίπος), όσο και στα συσσίτια της Ιεράς Μητροπόλεως Χίου, με πρόσφατη Απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Ειδικότερα, διατέθηκαν γάλατα, ζυμαρικά, παιδικές τροφές, κλπ., άνω του ½ τόνου, στην Κιβωτό του Κόσμου- Αιγαίου (Αίπος) και ποσότητα ζυμαρικών, οσπρίων, σιτηρών, κ.α. ειδών διατροφής, άνω του 1 τόνου, στην Ιερά Μητρόπολη Χίου για τη σίτιση απόρων συμπολιτών μας, στα πλαίσια λειτουργίας του ημερησίου συσσιτίου.

Επίσης, διατέθηκαν τρεις (3) ηλεκτρικές σόμπες λαδιού, στην Κιβωτό του Κόσμου- Αιγαίου (Αίπος) που δώρισαν εθελοντές μας.

Τέλος, με προτροπή του Αντιδημάρχου Πρόνοιας- Παιδείας, προς εθελοντές και πολίτες, συγκεντρώθηκαν περί τις πενήντα (50) εξάδες εμφιαλωμένου πόσιμου νερού, οι οποίες διατέθηκαν τμηματικά για τις ανάγκες των προσφύγων που εισέρχονται στη χώρα μας. Η τελευταία δραστηριότητα είναι η τέταρτη (4) φορά που πραγματοποιείται μέσα στο τελευταίο οκτάμηνο, μάλιστα σε πλαίσια καθαρά εθελοντισμού, μιας και -ως γνωστόν- δεν εμπίπτει στις αρμοδιότητες της τοπικής Αυτοδιοίκησης αμιγώς.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ