Κοινωνία

24/6/15 18:19

τελ. ενημ.: 24/6/15 18:19

Τρόφιμα από το κοινωνικό Παντοπωλείου στα συσσίτια και στην Κιβωτό

Στα πλαίσια της κοινωνικής του πολιτικής, ο Δήμος Χίου, διέθεσε μεγάλη ποσότητα τροφίμων, εκ μέρους του Κοινωνικού Παντοπωλείου, αλλά και με τη συνδρομή εθελοντών δοτών,  τόσο στην Κιβωτό του Κόσμου- Αιγαίου (Αίπος), όσο και στα συσσίτια της Ιεράς Μητροπόλεως Χίου, με πρόσφατη Απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Ειδικότερα, διατέθηκαν γάλατα, ζυμαρικά, παιδικές τροφές, κλπ., άνω του ½ τόνου, στην Κιβωτό του Κόσμου- Αιγαίου (Αίπος) και ποσότητα ζυμαρικών, οσπρίων, σιτηρών, κ.α. ειδών διατροφής, άνω του 1 τόνου, στην Ιερά Μητρόπολη Χίου για τη σίτιση απόρων συμπολιτών μας, στα πλαίσια λειτουργίας του ημερησίου συσσιτίου.

Επίσης, διατέθηκαν τρεις (3) ηλεκτρικές σόμπες λαδιού, στην Κιβωτό του Κόσμου- Αιγαίου (Αίπος) που δώρισαν εθελοντές μας.

Τέλος, με προτροπή του Αντιδημάρχου Πρόνοιας- Παιδείας, προς εθελοντές και πολίτες, συγκεντρώθηκαν περί τις πενήντα (50) εξάδες εμφιαλωμένου πόσιμου νερού, οι οποίες διατέθηκαν τμηματικά για τις ανάγκες των προσφύγων που εισέρχονται στη χώρα μας. Η τελευταία δραστηριότητα είναι η τέταρτη (4) φορά που πραγματοποιείται μέσα στο τελευταίο οκτάμηνο, μάλιστα σε πλαίσια καθαρά εθελοντισμού, μιας και -ως γνωστόν- δεν εμπίπτει στις αρμοδιότητες της τοπικής Αυτοδιοίκησης αμιγώς.

Σχόλια άρθρου: 0
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση