9.4.2014 0:02

Τρεις εκ των έσω για τη θέση του Πρύτανη

Τρεις είναι οι υποψήφιοι για τη θέση του Πρύτανη στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου, όπως διαπίστωσε η τριμελής επιτροπή η οποία συστάθηκε από το συμβούλιο του Πανεπιστημίου Αιγαίου για αυτόν τον σκοπό. Και οι τρεις παντως προέρχονται από την «οικογένεια» του Πανεπιστημίου αφού για χρόνια υπηρετούν το ίδρυμα ως καθηγητές.

Η Επιτροπή διαπίστωσε ότι στο πλαίσιο της  Διεθνούς Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για τη θέση του Πρύτανη του Πανεπιστημίου Αιγαίου, η οποία έληξε την 28η Μαρτίου 2014 κατατέθηκαν εμπρόθεσμα οι κάτωθι υποψηφιότητες κατ' αλφαβητική σειρά:

1. Στέφανος Γκρίτζαλης, Καθηγητής Τμήματος Μηχανικών Πληροφοριακών και Επικοινωνιακών Συστημάτων, Πανεπιστήμιο Αιγαίου.

2. Ιωάννης Κάλλας, Καθηγητής Τμήματος Κοινωνιολογίας, Πανεπιστήμιο Αιγαίου.

3. Ιωάννης Χατζόπουλος, Καθηγητής Τμήματος Περιβάλλοντος, Πανεπιστήμιο Αιγαίου.

και προσκαλεί τους υποψηφίους σε ανοικτή ακρόαση στην πανεπιστημιακή κοινότητα του ιδρύματος στις 6 Μαΐου 2014, μέσω των αιθουσών τηλεδιάσκεψης.

Υπενθυμίζεται ότι οι εκλογές για την ανάδειξη του Πρύτανη του Πανεπιστημίου Αιγαίου θα διεξαχθούν στις 8 Μαΐου 2014 με ηλεκτρονική ψηφοφορία σύμφωνα με την από 18-3-2014 Προκήρυξη. 

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ