20.8.2014 14:11

Τραπέζια έξω λοιπόν

Πράσινο φως για τραπεζοκαθίσματα επί της Απλωταριάς

Σημείο όπου υπάρχει η περίπτωση να συγκρουστούν διαφορετικές ενδεχομένως φιλοσοφίες των δυο συνδυασμών, της απερχόμενης και της νέας δημοτικής αρχής είναι το θέμα που θα συζητηθεί στη σημερινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Χίου κι αφορά στους κοινόχρηστους χώρους.

Με τις ευλογίες της τεχνικής υπηρεσίας ζητείται η άδεια για τα καταστήματα εστίασης, καφέ κ.λπ να μπορούν να τοποθετήσουν τραπεζοκαθίσματα όχι μόνο στα στενά αλλά επί της Απλωταριάς κατά μήκος της πρόσοψης των καταστημάτων.

Η όποια απόφαση αναμένεται να αλλάξει τη φυσιογνωμία της Απλωταριάς και να μεταβάλει πλήρως την εικόνα της γι αυτό και θα αναμένονταν ένα τέτοιο θέμα να κατατίθονταν προς συζήτηση στο δημοτικό συμβούλιο με τη νέα του πλέον σύνθεση αφού η νέα δημοτική αρχή θα χαράξει πλέον την πολιτική για τους κοινόχρηστους χώρους και για τους πεζούς και την κυκλοφορία τους σε αυτούς.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ