29.11.2014 11:28

Τους ζητά να απέχουν

ΣΕ ΑΠΟΧΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΚΑΛΕΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ, Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΑΣΚΑΛΩΝ ΚΑΙ ΝΗΠΙΑΓΩΓΩΝ

Να απέχουν από τη διαδικασία, μη δίνοντας παρών στη συνάντηση των σχολικών συμβούλων για την αξιολόγηση, καλεί τους διευθυντές ή τους προϊστάμενους των σχολείων με ανακοίνωσή του ο Σύλλογος Δασκάλων και Νηπιαγωγών Χίου.

Με ανακοίνωση του ο Σύλλογος Δασκάλων και Νηπιαγωγών, τονίζει: «Ο Σύλλογος Δασκάλων και Νηπιαγωγών Χίου καταγγέλλει για άλλη μια φορά τη στάση και το ρόλο των σχολικών συμβούλων, που αποτελούν τον κύριο μηχανισμό επιβολής της αξιολόγησης και δείχνουν με τον πιο κραυγαλέο τρόπο ότι ήταν απόλυτα σωστή και φυσιολογική η διαγραφή της Σχολικής Συμβούλου από τη δύναμη του σωματείου μας, που πρόσφατα αποφασίσαμε…

…Καλούμε τους διευθυντές και τους προϊστάμενους να μην πάνε σ΄ αυτή τη συνάντηση, εφαρμόζοντας την αποχή από κάθε διαδικασία αξιολόγησης που έχουν αποφασίσει η ΑΔΕΔΥ, η ΔΟΕ κι ο Σύλλογός μας. Αποχή που εφαρμόζεται ήδη με επιτυχία σ΄ όλο το δημόσιο και φυσικά στα σχολεία του συλλόγου μας….

Καλούμε όλες τους συναδέλφους – συναδέλφισσες να αρνηθούν κάθε διαδικασία αξιολόγησης δικής τους ή του σχολείου τους».

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ