29.3.2013 9:59

Τους πρόδωσε το «modus operanti»

ΓΝΩΣΤΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΑΘΙΓΓΑΝΩΝ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΔΙΑΡΡΗΞΗ ΣΤΟ ΠΡΑΤΗΡΙΟ ΑΡΤΟΥ ΤΟΜΑΖΟΥ ΣΤΟΥ ΓΡΟΥ

Στον Εισαγγελέα αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα το πρωί το ζεύγος των αθίγγανων που βρίσκεται πίσω από τη διάρρηξη που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τετάρτης στο αρτοποιείο Τομάζου στην περιοχή του Γρου.

Το ζεύγος, που κατά το παρελθόν έχει απασχολήσει πάρα πολλές φορές την Ασφάλεια Χίου, διέρρηξε με τη χρήση λοστού τα εξωτερικά ψυγεία του αρτοποιείου τα ξημερώματα της Τετάρτης, αφαιρώντας μέσα από αυτό ποσότητα αναψυκτικών και τροφίμων.

Ωστόσο η ζημιά η οποία προκλήθηκε στα ψυγεία και τα προϊόντα που αχρηστεύθηκαν ξεπερνά κατά πολύ την αξία των κλοπιμαίων.

«Συνολικά η ζημιά που έχουμε υποστεί είναι πάνω από 450 ευρώ. Δεν είναι τόσο η αξία των πραγμάτων που πήραν όσο η ζημιά που προκάλεσαν στην προσπάθειά τους να ανοίξουν τους δύο καταψύκτες», εξηγεί ο ιδιοκτήτης του πρατηρίου Σ. Τομάζος.

Η απροσεξία πάντως των διαρρηκτών αλλά και το «modus operanti», ο τρόπος δράσης τους δηλαδή, φαίνεται ότι ήταν αυτά που τελικά τους πρόδωσαν, καθώς ξέχασαν στο σημείο τα πειστήρια της δράσης τους.

Έτσι οι Αστυνομικοί που έφθασαν εκεί βρήκαν το λοστό με τα δαχτυλικά τους αποτυπώματα, γεγονός που τους οδήγησε στη σύλληψή αργά το μεσημέρι της Τετάρτης.

Και οι δύο θα παρουσιαστούν σήμερα το μεσημέρι ενώπιον της Εισαγγελικής αρχής Χίου στα πλαίσια της αυτόφωρης διαδικασίας.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ