8.6.2016 13:33

Τους κρέμασε η εισήγηση της υπηρεσίας

ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΖΗΤΗΘΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Εμπλοκή παρουσιάστηκε στο θέμα που αφορά στη σύναψη δανείου από τον Δήμο Χίου για την αγορά της ΒΙ.ΑΛ.. Το θέμα εμφανίστηκε εκτάκτως στην Ημερήσια Διάταξη της Οικονομικής Επιτροπής σήμερα κι όπως παραδέχτηκε, μετά από σχετική ερώτηση του Στ. Καμπούρη ο αντιδήμαρχος Στρ. Γδύσης, δεν υπήρχε ενημέρωση σχετική από τις υπηρεσίες για την υποχρεωτική ένταξή του προς συζήτηση στην Επιτροπή και μάλιστα πριν το Δημοτικό Συμβούλιο.

Έτσι, λίγες ώρες πριν από την απογευματινή συνεδρίαση του  Δ.Σ., η Δημοτική Αρχή είναι χωρίς την απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής και κυρίως χωρίς εισηγητική έκθεση με την οποία θα προτείνεται ο δανεισμός και θα ορίζεται η τράπεζα με την οποία θα συμβληθεί ο Δήμος για να να πληρώσει την ΒΙ.ΑΛ. 

Με ανοιχτό το ενδεχόμενο σύγκλησης έκτακτης Οικονομικής Επιτροπής για το θέμα και με εκφρασμένη τη δυσαρέσκεια της Δημοτικής Αρχής για τον χειρισμό της Οικονομικής Υπηρεσίας, το ζήτημα προς το παρόν εκκρεμεί. 

 

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ