1.10.2014 10:42

Τους αλλάζουν τα φώτα

Ουρές και ταλαιπωρία στα ταμεία της ΔΕΗ Χίου

Ένταση, νεύρα και ταλαιπωρία και ουρές μέχρι έξω από το κτίριο. Αυτή η εικόνα αποτυπώνεται κάθε Τετάρτη πρωί έξω από τη ΔΕΗ στην περιοχή του Νοσοκομείου μετά την απόφαση της εταιρίας να ανοίγει τα ταμεία για το κοινό μόνο μία φορά την εβδομάδα.

Από νωρίς η ουρά φθάνει αρκετά μέτρα εκτός κτιρίου γι’ αυτό όσοι αποφασίσουν να πληρώσουν τον λογαριασμό στα κεντρικά γραφεία, κι όχι μέσω ATM ή e-banking χρειάζεται να σπαταλήσουν τη μισή εργάσιμη ημέρα, περιμένοντας υπομονετικά στη σειρά τους.

Όλα αυτά όταν ο μέσος όρος παραμονής ιδιαίτερα μετά τις 10:00 το πρωί αγγίζει μέχρι και τις 2 ώρες.

Τραγική ειρωνεία η αφίσα εντός του καταστήματος «Τώρα έχω περισσότερο χρόνο για να εξυπηρετούμαι! Νέο ωράριο εξυπηρέτησης κοινού 07.30 -14.00».

Σύμφωνα  με τον προγραμματισμό, τα κεντρικά ταμεία θα είναι ανοιχτά μόνο κάθε Τετάρτη ενώ τις υπόλοιπες ημέρες οι καταναλωτές θα πρέπει να πληρώνουν τους λογαριασμούς τους στα διάφορα συνεργαζόμενα πρακτορεία… με τη σχετική προμήθεια βεβαίως.

Πάντως οι εικόνες που καταγράφονται στη ΔΕΗ Χίου, δεν είναι πρωτόγνωρες αλλά χειρότερες και πιο θλιβερές από κάθε άλλη φορά.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ