1.4.2013 15:31

Τουριστικός οδηγός και χάρτες για τις περιπατητικές διαδρομές της Χίου

Η Περιφερειακή Ενότητα Χίου ενημερώνει ότι ολοκληρώθηκε η δράση του διασυνοριακού έργου i4WALKER, ενταγμένου στο Πρόγραμμα Διασυνοριακής Συνεργασίας Ελλάδα-Κύπρος, η οποία αφορούσε στη δημιουργία και εκτύπωση υλικού προβολής για τις περιπατητικές διαδρομές της Χίου.

Ο οδηγός τυπώθηκε στα Eλληνικά και στα Αγγλικά, ενώ δημιουργήθηκαν επίσης χάρτες, σε δύο διαφορετικές εκδόσεις, μία για τις διαδρομές της Βόρειας και μία για τις διαδρομές της Νότιας Χίου. Παράλληλα, δημιουργήθηκε και ήδη λειτουργεί ο διαδικτυακός τόπος www.chioswalking.gr.

Η Περιφερειακή Ενότητα Χίου θα παρουσιάσει το νέο αυτό υλικό τουριστικής προβολής, καθώς και τον ανανεωμένο διαδικτυακό τόπο www.chios.gr, ο οποίος μεταφράστηκε στα Αγγλικά και στα Τουρκικά, και βρίσκεται στο τελικό στάδιο υλοποίησής του, σε ειδική ενημερωτική εκδήλωση, στο αμέσως προσεχές χρονικό διάστημα.

Στο πλαίσιο του έργου i4WALKER προβλέπονται επίσης και άλλες δράσεις, που αφορούν στη συντήρηση και διαχείριση των περιπατητικών μονοπατιών της Χίου.
Το υλικό προβολής θα διατίθεται σε σημεία τουριστικής πληροφόρησης, τουριστικές επιχειρήσεις, ξενοδοχεία κ.λ.π.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ