Κοινωνία

19/6/12 15:39

τελ. ενημ.: 19/6/12 15:40

Τουρισμός μέσω ΔΕΥΑΧ

ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ 400 ΜΕΛΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΕΥΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ 24Η ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

 
Στη Χίο με πρωτοβουλία της ΔΕΥΑΧ θα πραγματοποιηθεί η 24η Γενική Συνέλευση των μελών της Ένωσης Δημοτικών Επιχειρήσεων Ύδρευσης – Αποχέτευσης (Ε.Δ.Ε.Υ.Α.) την Παρασκευή 13 Ιουλίου 2012.
          Την Πέμπτη 12 Ιουλίου 2012 θα πραγματοποιηθεί συνεδρίαση των επιστημονικών Επιτροπών της Ε.Δ.Ε.Υ.Α. – Οικονομικής και Τεχνικής - στη διάρκεια της οποίας θα συζητηθούν ζητήματα που απασχολούν τις Δ.Ε.Υ.Α. κι έχουν αποτελέσει αντικείμενο επεξεργασίας των Ομάδων Εργασίας, που λειτουργούν στο πλαίσιο των Επιτροπών.
          H ΕΔΕΥΑ ιδρύθηκε το 1989, εκπροσωπεί 177 ΔΕΥΑ κι αποτελεί το όργανο της κοινής εκπροσώπησης των ΔΕΥΑ με σκοπό την ανάπτυξη της συνεργασίας μεταξύ των ΔΕΥΑ και το συντονισμό των ενεργειών τους, με κύριο στόχο την υποβοήθηση των ΔΕΥΑ σ' όλες τις φάσεις του έργου τους, για την κατοχύρωση και την αναβάθμιση του ρόλου τους, ως κοινωνικών φορέων. 
          Η πραγματοποίηση αυτής της ετήσιας συνάντησης των ΕΔΕΥΑ στη Χίο θα φέρει στο νησί μας περίπου 400 επισκέπτες, γεγονός που, εκτός των άλλων, θα ενισχύσει την τοπική οικονομία.
          Το επόμενο διάστημα θα ανακοινωθεί το αναλυτικό πρόγραμμα της εν λόγω διοργάνωσης.

Σχόλια άρθρου: 0
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση