16.10.2012 10:38

Τουλάχιστον ας το κρύψουν

Επανέρχομαι στο θέμα της νέας πτέρυγας και της κατάστασης των εξωτερικών της χώρων, όσο βλέπω ότι κανένα αρμόδιο αυτί δεν ιδρώνει. Να είσαι όμως ασθενής, να μπαίνεις από την είσοδο της νέας πτέρυγας και να πέφτεις πάνω σε αυτό το ασθενοφόρο! Ανεβαίνει με το ασανσέρ η εμπιστοσύνη σου για την ποιότητα των υπηρεσιών που σε περιμένει…
Δεν ξέρω αν αυτό το όχημα χρησιμοποιείται. Μπορεί να το έχουν εκεί για μια τεράστια ανάγκη. Αν όμως είναι για παλιοσίδερα, για αυτό και το ντύνουν με ταινίες, ας πάει στον τελικό προορισμό του. Αν πάλι εξυπηρετεί κάποιο σκοπό εκεί που βρίσκεται, ας φροντίσουν να το σουλουπώσουν κάπως, δεν περιποιεί τιμή για το Νοσοκομείο να βρίσκεται φάτσα – κάρτα. Κι αν θέλουν στο «Σκυλίτσειο» ας βάλουν ένα χεράκι να βελτιωθούν κατά τι οι εξωτερικοί του χώροι. Να απομακρυνθούν τα μπάζα που είναι αφημένα και να περάσουν ένα χέρι μπογιάς τους τοίχους απ’ τα παρτέρια του. Λογικά τεχνικό προσωπικό διαθέτει το Νοσοκομείο! 

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ