9.9.2016 18:43

Τουαλέτες και καντίνα έρχονται στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Φάρκαινας

ΕΝ ΑΝΑΜΟΝΗ ΤΗΣ ΕΓΚΡΙΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ

Ένα βήμα πριν την ολοκλήρωση του σχεδιασμού για τις αθλητικές εγκαταστάσεις της Φάρκαινας βρίσκεται το Νομικό Πρόσωπο του Δήμου, καθώς σε λίγο διάστημα θα έχει εγκατασταθεί στο χώρο καντίνα αλλά και τουαλέτες, απαραίτητα για τις ανάγκες των χρηστών του χώρου.

Ειδικότερα η έλλειψη τουαλετών είχε προκαλέσει προβλήματα στους γονείς παιδιών που χρησιμοποιούν το χώρο και που είχαν επισημάνει το θέμα αρκετές φορές στους αρμόδιους φορείς.

Όπως προκύπτει και από τις δηλώσεις του Παντ. Καμπούρη (Προέδρου του Ν.Π.Δ.Χ) ο χώρος σύντομα θα έχει ολοκληρωθεί με βάση των αρχικό σχεδιασμό του. «Αναμένουμε την έγκριση του Συμβουλίου Αρχιτεκτονικού Ελέγχου και αμέσως μετά θα εγκατασταθεί η καντίνα που θα λειτουργεί με την μέριμνα του Κοινωνικού Συνεταιρισμού Περιορισμένης Ευθύνης (ΚΟΙΣΠΕ). Παράλληλα θα μπουν και τουαλέτες που είναι απαραίτητες για τις ανάγκες όσων αθλούνται ή ψυχαγωγούνται στο χώρο και πιστεύω ότι ο σχεδιασμός θα λειτουργήσει ακόμη πιο καλά», δηλώνει σχετικά.

«Δεν θα ξαναβάλουμε στεφάνια»

Το Νομικό Πρόσωπο αντικατέστησε χθες τα στεφάνια στα γήπεδα μπάσκετ του χώρου, αφού καταστράφηκαν ουκ ολίγες φορές από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία. Το Νομικό Πρόσωπο πλήρωσε άλλα 540 ευρώ και τοποθέτησε καινούργια, ωστόσο το πρόεδρος του Οργανισμού είναι ξεκάθαρος ως προς τις μελλοντικές υποχρεώσεις του. «Δεν πρόκειται να πληρώσουμε στο μέλλον άλλα χρήματα για τέτοιους είδους φθορές. Αυτό πάει και τέλειωσε. Είκοσι φορές τα αλλάξαμε μέχρι σήμερα, είτε γιατί κάποιοι πιθανά τα έκλεψαν, είτε γιατί  καταστράφηκαν. Αυτό ανήκει στο παρελθόν αλλά είναι ευθύνη όλων μας να προστατεύσουμε την δημόσια περιουσία», υπογραμμίζει σχετικά. 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ