30.9.2016 12:48

Τοποθετούνται σκίαστρα στο Τελωνείο

Ένα σημαντικό πρόβλημα αυτό της σκίασης του εξωτερικού χώρου του Τελωνείου έρχεται να λύσει το Επιμελητήριο Χίου που χρηματοδότησε τη μελέτη τοποθέτησης σκιάστρων στον περιβάλλοντα χώρο της αίθουσας επιβατών.

Η πρόταση του αρχιτέκτονα Γ. Μπουσέ προτείνει την τοποθέτηση μόνιμων κατασκευών που θα αποτελείται από μεταλλικούς σκελετούς και σκίαστρα PVC που είναι αδιάβροχα και με μεγάλη διάρκεια ζωής από τα συμβατικά υλικά.

Τα σκίαστρα θα καλύπτουν τον μεγαλύτερο τμήμα του εξωτερικού χώρου καθ όλη τη διάρκεια της ημέρας, ώστε να λυθεί επιτέλους το μείζον πρόβλημα της ανυπαρξίας σκίασης, αφού μέχρι σήμερα οι εκατοντάδες Τούρκοι τουρίστες παρέμεναν ώρες ολόκληρες κάτω από τον καυτό ήλιο.

Το εκτιμώμενο κόστος ανέρχεται σε περίπου 20.000 ευρώ. 

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ