28.7.2015 10:08

Τοποθετήθηκαν οι πλωτές

Στην τοποθέτηση των επισκευασμένων πλωτών στη νότια πλευρά του λιμένα, προχώρησε στη διάρκεια του Σαββατοκύριακου το Λιμενικό Ταμείο Χίου σε μία προσπάθεια να εξοικονομήσει χώρο σε μία περίοδο που οι ανάγκες για πρόσδεση τουριστικών σκαφών και θαλαμηγών είναι αυξημένη.

Η επισκευή των πλωτών που είχαν καταστραφεί κατά τη διάρκεια των έντονων καιρικών φαινομένων του Χειμώνα, κόστισε 17.000 ευρώ (καινούργιες θα κόστιζαν άνω των 70.000 ευρώ), και θα εξυπηρετούν κυρίως τα μικρά αλιευτικά σκάφη αλλά και τους ναυτοπρόσκοπους.

Παράλληλα εντός της εβδομάδας το Λιμενικό Ταμείο αναμένεται να τοποθετήσει ακόμα μία εποχιακή εξέδρα στον κόλπο του Παντουκειούς για την εξυπηρέτηση των τουριστικών σκαφών του επίνειου της Συκιάδας, ενώ μέχρι τις αρχές Αυγούστου θα έχουν τοποθετηθεί 2 πίλαρς στη Λαγκάδα, 2 στα Καρδάμυλα και ακόμα 2 στην Αγία Ερμιόνη. 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ