23.6.2015 9:25

Τοπικές βροχές στα βορειοανατολικά - Ηλιοφάνεια στην υπόλοιπη χώρα

Βελτίωση του καιρού με ηλιοφάνεια σε ολόκληρη τη χώρα με άνοδο της θερμοκρασίας, περιμένουμε την Τρίτη

Παροδική συννεφιά, με τοπικές βροχές ή σποραδικές καταιγίδες προβλέπονται για την Τρίτη στα βορειοανατολικά, ενώ προβλέπεται και γρήγορη βελτίωση. Στις Κυκλάδες και την Κρήτη θα έχει τοπικές νεφώσεις με πιθανότητα ασθενών βροχών τις πρωινές ώρες ενώ στις υπόλοιπες περιοχές ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 29 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 17 έως 31 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 18 έως 32 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα, από 17 έως 31 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 19 έως 27 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη, με τη μέγιστη στο Ανατολικό Αιγαίο να φτάνει τους 29 βαθμούς.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί ασθενείς έως μέτριοι και στο Ανατολικό Αιγαίο ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ασθενείς έως μέτριοι.

Ηλιοφάνεια, περιμένουμε την Τρίτη στην Αττική. Η θερμοκρασία στο κέντρο θα φτάσει τους 32 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι μέτριοι με γρήγορη εξασθένηση.

Ηλιοφάνεια, περιμένουμε την Τρίτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 29 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν ασθενείς και το απόγευμα νοτιοανατολικοί μέτριοι.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ