5.2.2014 12:10

Τονωτική ένεση για τα ΚΤΕΛ

174.800 ευρώ φτάνουν στην Περιφερειακή Ενότητα Χίου για τη μεταφορά των μαθητών στα σχολεία, με απόφαση του  Υπουργείου Εσωτερικών.
Πανελλαδικά το ποσό που διατίθεται ανέρχεται στα 30 εκ ευρώ,  προέρχεται από τους Κεντρικούς Αυτοτελείς Πόρους και αποδίδεται, μέσω του λογαριασμού του Υπουργείου Εσωτερικών, που τηρείται στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων.
Η επιχορήγηση αυτή αφορά στο σχολικό έτος 2013-2014 και δίνεται έναντι της συνολικής δαπάνης για τη μεταφορά μαθητών .
Κι αυτή η χρηματοδότηση αναμένεται ως μάννα εξ ουρανού από τα ΚΤΕΛ, που, παρά τις διοικητικές αλλαγές, τουλάχιστον στο Υπεραστικό εξακολουθούν να αντιμετωπίζουν προβλήματα βιωσιμότητας, αφού στηρίζουν την επιβίωση τους σχεδόν αποκλειστικά στα «κρατικά εμβάσματα».
«Από τη στιγμή της δημοσίευσης και μετά, είναι θέμα ημερών η κατάθεση των χρημάτων. Θεωρώ ότι μέχρι το τέλος του μήνα θα έχουν αποδοθεί στους δικαιούχους τα χρήματα για την εκτέλεση των μαθητικών δρομολογίων», δήλωσε ο Κ. Γανιάρης.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ