21.2.2017 17:36

Τον κλέβουν, αλλά η αστυνομία δεν τον πιστεύει!

ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ ΔΙΑΡΡΗΚΤΩΝ ΚΑΙ Ο Α. ΝΤΟΜΑΤΑΣ ΜΕΤΑΚΟΜΙΖΕΙ ΓΙΑΤΙ ΝΟΙΩΘΕΙ ΑΝΑΣΦΑΛΗΣ ΚΑΙ ΑΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΟΣ

Μετανάστης μέσα στην πόλη του θα γίνει σε λίγες μέρες ο Ανδρέας  Ντομάτας, για να προστατευθεί από τις διαρρήξεις στο πατρικό του σπίτι και  την  έλλειψη προστασίας από την αστυνομία. Προς το παρόν για λίγες μέρες θα μένει ακόμη στο παλιό σπίτι της οικογένειας του στην παραλία της  Αγίας Παρασκευής, αλλά  θα … μεταναστεύσει σε άλλη περιοχή της πόλης για να έχει το κεφάλι του ήσυχο.

Από τις 21 Δεκεμβρίου έως πριν από μια εβδομάδα είναι θύμα δύο διαρρήξεων  και δύο απόπειρων διαρρήξεων, όπως μας βεβαιώνουν ο ίδιος και ο θείος του Σπύρος Ντομάτας.

«Την πρώτη φορά μπήκαν από τις 12:30 έως τις 16:00 που απουσίασα και μου πήραν 150 ευρώ,  τρία μπουφάν και κινητό τηλέφωνο. Τη δεύτερη  δεν βρήκαν τίποτα αξίας και έφυγαν.  Μετά από αυτά αναγκάστηκα να βάλλω έπιπλα πίσω από τις πόρτες και τα παράθυρα, για να προστατευτώ», δηλώνει στον «π» ο Α. Ντομάτας. Την τρίτη φορά   το βράδυ που κοιμόταν  άκουσε δυνατούς θόρυβους στην πόρτα και το παράθυρο, κάποιοι νόμιζαν ότι έλειπε και  προσπαθούσαν να μπουν μέσα, αλλά τους εμπόδισαν… τα τείχη που έχει υψώσει.

«Την τελευταία φορά άκουσα βήματα  στη βεράντα, πετάχτηκα έξω, αιφνιδιάστηκαν και έκαναν ότι έψαχναν να βρουν τον αριθμό 42 στη γειτονιά και το σπίτι μου είναι στον αρ. 4. Το σπίτι είναι απομονωμένο,  είναι εύκολο να το προσεγγίσουν, μένω μόνος μου, είμαι απροστάτευτος», τονίζει με αγωνία.

Ο θείος του Σπύρος υποστηρίζει ότι η προστασία της αστυνομίας είναι ανεπαρκής.

«Τις δύο πρώτες φορές τους ειδοποίησε αλλά αυτοί είχαν εξαφανιστεί. Πήραν δακτυλικά αποτυπώματα, αλλά λένε ότι δεν βρήκαν τίποτα. Το ίδιο και την τρίτη φορά.  Πάντα έρχονται πολύ καθυστερημένα. Την τελευταία φορά ένας αστυνομικός του μίλησε  άσχημα. «Με σένα θα ασχολούμαστε συνέχεια», του είπε. Μόνο ο Αντιεισαγγελέας έχει ενδιαφερθεί σοβαρά, αυτός τους πίεσε να κάνουν τη δουλειά τους», προσθέτει.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ