19.11.2012 10:39

Τον επικήρυξαν

ΓΕΜΙΣΕ ΦΟΛΕΣ ΤΟ ΒΡΟΝΤΑΔΟ

Επικήρυξε ο Φιλοζωικός Σύλλογος Χίου το ανθρωπόμορφο τέρας που το Σάββατο γέμισε φόλες το Βροντάδο θανατώνοντας σκύλους και γάτες, βγάζοντας τα πιο βάρβαρα ένστικτα του.
Το Σάββατο το βράδυ, στις περιοχές Δασκαλόπετρα-Αγ. Γιώργη-Πατος-Αγ. Νικόλαο Νησί κάποιος έβαλε φόλες με αποτέλεσμα  σκυλιά και γάτες είναι ήδη νεκρά ενώ δεσποζόμενα ζώα να βρίσκονται σε κτηνιάτρους και να παλεύουν για την ζωή τους. Οι ιδιοκτήτες τους είναι σε απόγνωση. «Σαν Φιλοζωικός έχουμε καταγγείλει το γεγονός. Δεν φτάνει όμως μόνο η καταγγελία. Πρέπει να βρεθεί ο δράστης! Πρέπει να πληρώσει για το έγκλημα που έκανε. Πρέπει να τον σταματήσουμε. Αν τον αφήσουμε θα το επαναλάβει.Οι ποινές που προβλέπονται από τον νόμο είναι πρόστιμο μέχρι 15.000ευρώ και ποινή φυλάκισης μέχρι 2 χρόνια, για κάθε ζώο. Βοηθήστε μας να οδηγηθεί στον εισαγγελέα και να τιμωρηθεί ποινικά και να στιγματιστεί ηθικά! Όποιος τον γνωρίζει να μας ενημερώσει στο τηλ.6980470162».

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ