Κοινωνία

3/6/15 17:54

τελ. ενημ.: 4/6/15 13:22

Τον εκτελωνισμό περιμένουν για τις προβολές

ΜΕ ΝΕΑ ΜΗΧΑΝΗ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΞΕΚΙΝΑ ΤΟ CINE ΚΗΠΟΣ

Σε εγρήγορση βρίσκεται το στελεχιακό δυναμικό της ΔΗΚΕΧ που όλα τα χρόνια είναι επιφορτισμένο με την οργάνωση της λειτουργίας του Cine Κήπος.

Φέτος ο θερινός Κινηματογράφος της πόλης θα είναι τεχνολογικά εκσυγχρονισμένος αφού θα διαθέτει νέα ψηφιακή μηχανή προβολής και κονσόλα ψηφιακού ήχου. Μάλιστα όλοι βρίσκονται εν αναμονή του εκτελωνισμού της από μέρα σε μέρα, αφού αυτό θα σηματοδοτήσει και την έναρξη των προβολών.

Για τον Κ. Ευγενικό που και φέτος θα έχει την επιμέλεια της λειτουργίας του Cine Κήπος, της επιλογής των ταινιών, της έκδοσης του προγράμματος κ.λπ., αυτό σημαίνει ότι μέχρι και την τελευταία στιγμή θα βρίσκεται υπ’ ατμόν. Λογικά μέχρι τις 15-20 του μήνα θα έχουν ξεκινήσει οι προβολές αλλά τίποτα δεν μπορεί να είναι σίγουρο. Μόνο όταν φτάσει η μηχανή προβολής στη Χίο θα μπορέσουμε να έχουμε την ημερομηνία έναρξης του Cine Κήπος. Σε ότι αφορά στο πρόγραμμα των ταινιών και φέτος θα έχουμε πρώτες προβολές , θα υπάρχουν εμπορικές ταινίες, αλλά και κινούμενα σχέδια για τους μικρούς φίλους του θερινού Κινηματογράφου που ανελλιπώς τον προτιμούν στις καλοκαιρινές εξόδους τους.

Σχόλια άρθρου: 0
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση