3.4.2022 7:05

Το Ομήρειο ανοίγει τις πόρτες του για τους νέους μουσικούς της Χίου (ΒΙΝΤΕΟ)

Η πρώτη μεγάλη συναυλία του 2022 έρχεται στις 16 Απριλίου από το Μουσικό Εργαστήρι Νέων του Θεολόγου Μιχελλή

Μία μοναδική συναυλία με ήχους και μελωδίες από τις αυλές του Αιγαίου και της Μεσογείου θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν όσοι βρεθούν το Σάββατο 16 Απριλίου στις 20:00 στο Ομήρειο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Χίου.

Το Μουσικό Εργαστήρι Νέων του Θεολόγου Μιχελλή, δίνει για μία ακόμη φορά τα διαπιστευτήριά του, αποδεικνύοντας ότι το νησί μας διαθέτει μία εξαίρετη νέα γενιά μουσικών που επενδύουν διαρκώς στη μόρφωση, την πρόοδο αλλά και στη διάσωση της μουσικής κληρονομιάς της Χίου κι εν γένει της ανατολικής Μεσογείου.

Με εκλεκτούς καλεσμένους την ερμηνεύτρια Μαρία Αναματερού αλλά και τον δεξιοτέχνη του κλαρίνου Σάκη Πιπίδη, το Μουσικό Εργαστήρι επιφυλάσσει ένα ξεχωριστό μουσικό ταξίδι που θα μας ταξιδέψει στο Αιγαίο αλλά και σε ιστορικά μέρη της Μεσογείου.

Η έκπληξη της βραδιάς έρχεται στο κομμάτι της έρευνας και της παρουσίασης αφού το συγκεκριμένο κομμάτι το έχει αναλάβει ο εθνομουσικολόγος Λάμπρος Λιάβας.

Η είσοδος στην εκδήλωση είναι με εθελοντική προσφορά.

Χορηγός Επικοινωνίας της εκδήλωσης είναι ο «Πολίτης» και το Politischios.gr.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ