2.6.2020 17:09

Το Νοσοκομείο Χίου ευχαρίστησε το Ίδρυμα Μαρία Τσάκος

Με ευχαριστήρια επιστολή του το Σκυλίτσειο Νοσοκομείο Χίου ευχαρίστησε το Κοινωφελές Ίδρυμα Μαρία Τσάκος για τη δωρεά προστατευτικών μασκών. Νωρίτερα είχε προηγηθεί η δωρεά ενός τροχήλατου ακτινολογικού μηχανήματος τύπου ROLLER 15 του οίκου SMAM καθώς και μιας οθόνης παρακολούθησης βιολογικών παραμέτρων, εξειδικευμένη για χρήση σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Αναλυτικά η επιστολή:

Αξιότιμοι κύριοι,

Έχοντας παραλάβει την πολύτιμη δωρεά σας προς το Νοσοκομείο μας στα πλαίσια της πανδημίας του Covid-19, θα θέλαμε να σας εκφράσουμε για άλλη μία φορά την ευγνωμοσύνη μας για την απόφασή σας να μας προμηθεύσετε πεντακόσιες (500) προστατευτικές μάσκες τύπου ΚΝ-95 για την προστασία των υγειονομικών που μάχονται στην πρώτη γραμμή προκειμένου το νησί μας να μείνει αλώβητο όλο αυτό το διάστημα έναντι στην παγκόσμια αυτή απειλή.

Αυτή η κίνηση αποδεικνύει ότι συνεχίζετε να είστε αρωγοί της προσπάθειας που γίνεται για την προάσπιση της δημόσιας υγείας στη Χίο. Σας ευχαριστούμε θερμά που συνεισφέρετε στον καθημερινό μας αγώνα και σας ευχόμαστε να σας έχει ο Θεός καλά.

Η ΔΙΟΙΚΗΤΡΙΑ

ΕΛΕΝΗ ΚΑΝΤΑΡΑΚΗ

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ