30.5.2022 17:31

Το "ευχαριστώ" του Παγχιακού Συλλόγου Ατόμων με Αναπηρία στις ΑΕΝ Μηχανικών και Πλοιάρχων

Το γραφείο του Παγχιακού Συλλόγου ατόμων με αναπηρία επισκέφτηκαν σήμερα σπουδαστές από την Α.Ε.Ν. Μηχανικών Χίου και από την Α.Ε.Ν. Πλοιάρχων Οινουσσών και μας προσέφεραν χρήματα, ως Δωρεά, για την ενίσχυση των δράσεών μας. Τα χρήματα, όπως μας είπαν, συγκέντρωσαν μεταξύ των σπουδαστών, με σκοπό να τα διαθέσουν στο σωματείο μας, έχοντας κατά νου την Κοινωνική Αλληλεγγύη και την υποστήριξη Κοινωνικών ομάδων που πλήττονται από τις συνεχείς κρίσεις που τα τελευταία χρόνια είναι συνεχείς!!

Το απλό ευχαριστώ από μέρους μας είναι το λιγότερο που μπορούμε να εκφράσουμε, διότι γνωρίζουμε ότι τα παιδιά αυτά προσέφεραν από το υστέρημά τους. Αυτό κάνει την προσφορά τους πολύτιμη, αφού αποδεικνύει ότι η νέα γενιά και αλληλέγγυα είναι και ευγενικά αισθήματα διαθέτει και η συμπεριφορά αυτή εγγυάται μια αυριανή κοινωνία με συνοχή και αλληλοϋποστήριξη!

Χίλια Θερμά Ευχαριστούμε Παιδιά !!. Σας ευχόμαστε καλές σπουδές και Καλή Σταδιοδρομία, στις θάλασσες του Κόσμου, που εμείς σαν Χιώτες γνωρίζουμε πολύ καλά!! 

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ