3.10.2015 13:29

Το Τμήμα Ναυτιλίας υποδέχεται τους φοιτητές του

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Εναρκτήριο Σεμινάριο του Προγράμματος  Μεταπτυχιακών Σπουδών «Ναυτιλία, Μεταφορές και Διεθνές Εμπόριο-ΝΑ.Μ.Ε.» για την υποδοχή των μεταπτυχιακών φοιτητών και φοιτητριών του προγράμματος για το ακαδ. έτος 2015-2016.

Στους φοιτητές και φοιτήτριες απεύθυνε  χαιρετισμό  διαδικτυακά ο Γ.Γ. του Υπουργείου Ναυτιλίας και Καθηγητής του Τμήματος Δρ. Γ. Θεοτοκάς. Κεντρικός προσκεκλημένος ομιλητής ήταν ο Professor Emeritus Trevor Heaver, στον οποίο το 2015 απονεμήθηκε στο Λονδίνο το διεθνές βραβείο Ωνάση “2015 Onassis Prize for Shipping” για τη συμβολή στην έρευνα στο ακαδημαϊκό αντικείμενο της Ναυτιλίας.

Ο Ομότιμος Καθηγητής Trevor Heaver θα απευθυνθεί με ομιλία του και στους και στις πρωτοετείς φοιτητές και φοιτήτριες τη Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2015 και ώρα 12:00 στο Εναρκτήριο Σεμινάριο του Προπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών του Τμήματος, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο Αμφιθέατρο της Σχολής Επιστημών της Διοίκησης (Μιχάλων 8). Στην εκδήλωση, που διενεργείται στα πλαίσια του μαθήματος «Εισαγωγή στις Ναυτιλιακές Σπουδές», έχουν προσκληθεί να μιλήσουν, όπως και στο παρελθόν, ο Δήμαρχος Χίου κ. Ε. Βουρνούς και στελέχη εταιρειών του κλάδου της ναυτιλίας.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ