8.6.2016 16:36

Το τμήμα Ναυτιλίας στη Διεθνή Ναυτιλιακή ‘Εκθεση “ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑ 2016”

Στη διεθνή ναυτιλιακή έκθεση «Ποσειδώνια 2016» έδωσε το «παρών» το Τμήμα Ναυτιλίας και Επιχειρηματικών Υπηρεσιών του Πανεπιστημίου Αιγαίου.

Παρουσία της Αναπληρώτριας Πρύτανη Έρευνας, Ανάπτυξης, Οικονομικού Προγραμματισμού και Υποδομών του Πανεπιστημίου Αιγαίου και μέλους του Τ.Ν.Ε.Υ. Καθηγήτριας Αμαλίας Πολυδωροπούλου, η Πρόεδρος του Τμήματος Ναυτιλίας και Επιχειρηματικών Υπηρεσιών, Καθηγήτρια Ελένη Θανοπούλου, υποδέχτηκε στο περίπτερο 2522 τους επίσημους επισκέπτες της έκθεσης, τους Διδάσκοντες και τις Διδάσκουσες του Τμήματος και τους πολλούς  και  πολλές φοιτητές και φοιτήτριες, τόσο του προπτυχιακού όσο και του μεταπτυχιακού προγράμματος σπουδών.

Τη σημαντική αυτή παρουσία του Πανεπιστημίου Αιγαίου, σε μία έκθεση με περισσότερους από 1800 εκθέτες από 89 χώρες, στήριξαν οι τοπικές κοινωνίες του Αιγαίου και οι πολλοί φίλοι και φίλες του Πανεπιστημίου του αρχιπελάγους από την ευρύτερη ναυτική, ναυτιλιακή και επιχειρηματική κοινότητα της χώρας μαζί με τους απόφοιτους και απόφοιτες του Τμήματος που σήμερα αποτελούν μέρος της

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε Συνδρομητής

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ