11.10.2012 9:34

Της ήρθε … «λουκούμι»

• Η ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΙΚΗ ΒΡΗΚΕ ΕΝΟΙΚΙΑΣΤΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΙΠΟΥΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΤΟΥ ΓΝΩΣΤΟΥ

Σοβαρές πιθανότητες να ζωντανέψει ξανά το σύνολο των εγκαταστάσεων του τουριστικού – αθλητικού χωριού του Αίπους δημιουργήθηκαν μετά τη χθεσινή δημοπρασία τους από την ιδιοκτήτρια «Προμηθευτική». Ενδιαφέρον υπέδειξε ο κ. Γιώργος Μαυρίκος, ιδιοκτήτης του γνωστού μεζεδοπωλείου «Λουκούμι», ως εκπρόσωπος υπό σύσταση εταιρείας, στην οποία θα μετέχουν συνολικά τρία πρόσωπα, όλα χιακής καταγωγής.
«Είναι μια νέα επιχειρηματική πρόκληση», δήλωσε στον «π» λίγα λεπτά μετά το πέρας της δημοπράτησης, στην οποία εμφανίστηκε ως ο μόνος με κατάθεση προσφοράς. Ο κ. Μαυρίκος αναγνωρίζει τη δυσκολία του εγχειρήματος, αισθάνεται όμως σιγουριά για το αποτέλεσμα, καθώς θεωρεί ότι ο χώρος είναι ιδιαίτερα αγαπητός και προσιτός για τους χιώτες και έχει τη δυνατότητα να αναπτύξει όσα προτερήματα έκαναν τις δημοτικής αρχές του Βροντάδου και της Ομηρούπολης αργότερα να τον επιλέξουν ως βασικό επενδυτικό μοχλό. Δεσμεύεται όμως να καταθέσει περισσότερα μέσα στις προσεχείς μέρες, όταν θα έχει οριστικοποιηθεί ο σχεδιασμός της υπό σύστασης Εταιρείας.
Το μίσθωμα φτάνει τα 1.000 ευρώ και περιλαμβάνει τη μονάδα εστιατορίου και τα μπανγκαλόου, ενώ οι αθλητικές εγκαταστάσεις, οι οποίες συνεχίζουν να ανήκουν στο Δήμο, πιθανά θα παραχωρηθούν στους νέους ενοικιαστές με μορφή παραχώρησης η οποία αναμένεται αργότερα να καθοριστεί.   

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ