24.8.2015 11:09

Την «τσάντα του μαθητή» ετοιμάζει το Εργατικό Κέντρο Χίου

Την επιτυχημένη δράση της συγκέντρωσης σχολικών ειδών ενόψει της νέας σχολικής χρονιάς επαναλαμβάνει και φέτος το Εργατικό Κέντρο Χίου παίρνοντας την πρωτοβουλίας να συγκεντρώσει τα απαραίτητα εφόδια για την «τσάντα του μαθητή» και να τα προσφέρει στις οικογένειες που δυσχεραίονονται οικονομικά να ανταπεξέλθουν στην αγοράς τους.

Σκοπός της πρωτοβουλίας είναι να συγκεντρωθούν σχολικά βοηθήματα όλων των τάξεων, σχολικές τσάντες σε άριστη κατάσταση, καθώς και γραφική ύλη (τετράδια, μολύβια, γόμες, ντοσιέ κτλ) που να μην έχει χρησιμοποιηθεί.

Όσοι επιθυμούν να συνεισφέρουν μπορούν να απευθύνονται στη Γραμματεία του Εργατικού Κέντρου κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες και στο τηλέφωνο 22710-23550.

Οι συμπολίτες μας που ενδιαφέρονται να αποκτήσουν σχολικά είδη μπορούν να προσέρχονται στο Εργατικό Κέντρο και να συμπληρώνουν την σχετική αίτηση που θα τους δίνεται.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να τηλεφωνούν στο: 22710-23550 και στο e-mail: ekechios@otenet.gr τις εργάσιμες ημέρες και ώρες: Δευτέρα-Τρίτη-Πέμπτη-Παρασκευή 08:00-14:00 & 18:00-20:00, Τετάρτη 08:00-14:45.

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ