24.8.2015 11:09

Την «τσάντα του μαθητή» ετοιμάζει το Εργατικό Κέντρο Χίου

Την επιτυχημένη δράση της συγκέντρωσης σχολικών ειδών ενόψει της νέας σχολικής χρονιάς επαναλαμβάνει και φέτος το Εργατικό Κέντρο Χίου παίρνοντας την πρωτοβουλίας να συγκεντρώσει τα απαραίτητα εφόδια για την «τσάντα του μαθητή» και να τα προσφέρει στις οικογένειες που δυσχεραίονονται οικονομικά να ανταπεξέλθουν στην αγοράς τους.

Σκοπός της πρωτοβουλίας είναι να συγκεντρωθούν σχολικά βοηθήματα όλων των τάξεων, σχολικές τσάντες σε άριστη κατάσταση, καθώς και γραφική ύλη (τετράδια, μολύβια, γόμες, ντοσιέ κτλ) που να μην έχει χρησιμοποιηθεί.

Όσοι επιθυμούν να συνεισφέρουν μπορούν να απευθύνονται στη Γραμματεία του Εργατικού Κέντρου κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες και στο τηλέφωνο 22710-23550.

Οι συμπολίτες μας που ενδιαφέρονται να αποκτήσουν σχολικά είδη μπορούν να προσέρχονται στο Εργατικό Κέντρο και να συμπληρώνουν την σχετική αίτηση που θα τους δίνεται.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να τηλεφωνούν στο: 22710-23550 και στο e-mail: ekechios@otenet.gr τις εργάσιμες ημέρες και ώρες: Δευτέρα-Τρίτη-Πέμπτη-Παρασκευή 08:00-14:00 & 18:00-20:00, Τετάρτη 08:00-14:45.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ