12.4.2014 11:41

Την προκήρυξη για το χτύπημα στην ΤτΕ περιμένει η Αντιτρομοκρατική

Την προκήρυξη της ανάληψης ευθύνης για τη βομβιστική επίθεση με παγιδευμένο αυτοκίνητο έξω από το κτίριο της Τράπεζας της Ελλάδος, στην οδό Αμερικής, αναμένουν οι αξιωματικοί της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας.

Όπως αναφέρουν Τα Νέα Σαββατοκύριακο, η προκήρυξη εκτός από την ταυτότητα της οργάνωσης που οργάνωσε και εκτέλεσε το χτύπημα, αναμένεται να δώσει απαντήσεις και για το πώς διαμορφώνεται το τοπίο της δράσης των τρομοκρατικών οργανώσεων την συγκεκριμένη χρονική στιγμή.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, οι αξιωματικοί της Αντιτρομοκρατικής έχουν την πεποίθηση ότι πίσω από την επίθεση με 75 κιλά εκρηκτική ύλη ANFO βρίσκεται ο καταζητούμενος για τρομοκρατία Νίκος Μαζιώτης.

Ο τρόπος δράσης, ο μηχανισμός και το είδος της εκρηκτικής ύλης, η επιλογή στόχου οδήγησαν από την αρχή τους αρμόδιους της Αντιτρομοκρατικής στις εκτιμήσεις τους για την ταυτότητα της τρομοκρατικής ογάνωσης.
Newsroom ΔΟΛ

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ