8.6.2015 13:27

Την Πέμπτη αξίζει να τη γεμίσουμε [ΒΙΝΤΕΟ]

ΠΑΓΧΙΑΚΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΠ’ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΤΗΝ ΕΞΟΜΟΙΩΣΗ ΤΟΥ ΝΗΣΙΩΤΙΚΟΥ Φ.Π.Α.

Έχουμε γεμίσει την Πλατεία Βουνακίου πολλές φορές χωρίς λόγους. Τούτη τη φορά η παρουσία όλων είναι αναγκαία.

Διακυβεύεται η μοναδική εκχώρηση αναγνώρισης της νησιωτικότητας από την ελληνική πολιτεία.

Οι φορείς του νησιού, σε πλήρη σύμπνοια, καλούν σε κινητοποίηση την Πέμπτη στις 12.00 στην πλατεία Βουνακίου, για να πεισθεί η κυβέρνηση να επαναφέρει στις «κόκκινες γραμμές» της τη διατήρηση του χαμηλότερου νησιωτικού Φ.Π.Α.. Υπάρχει λόγος σοβαρός για να πάμε πλατεία.

Σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησαν το πρωί της Δευτέρας οι διοργανωτές κάλεσαν τον κόσμο σε μαζική κινητοποίηση, σημειώνοντας μεταξύ άλλων ότι τρία χρόνια πριν στην Πλατεία Βουνακίου ο Αλέξης Τσίπρας εγγυόνταν την διατήρηση του μειωμένου ΦΠΑ στα νησιά.

Προκειμένου να μπορέσουν να συμμετάσχουν όλοι οι εργαζόμενοι στην κινητοποίηση της Πέμπτης, η ΑΔΕΔΥ εξήγγειλε στάση εργασίας από τις 12 και μετά ενώ κλειστά θα παραμείνουν τα καταστήματα του κέντρου. Σε ότι αφορά στους καταστηματάρχες της προκυμαίας οι διοργανωτές μετέφεραν τη δέσμευσή τους ότι τα καφέ θα παραμείνουν κλειστά την ώρα της κινητοποίησης. 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ