6.1.2015 22:38

Την Παρασκευή η επαναδημοπράτηση του Νοσοκομειακού κυλικείου

Με τιμή εκκίνησης τις 2.000 ευρώ επαναδημοπρατείται την Παρασκευή στις 12.00 το κυλικείο του «Σκυλίτσειου» Νοσοκομείου. Ο ισόγειος διαθέσιμος χώρος είναι 49,81 τ.μ., αυτή τη φορά εφοδιασμένος με όλα τα απαραίτητα πιστοποιητικά πυρασφαλείας.

Στην αρχική του δημοπράτηση το κυλικείο του «Σκυλιτσείου» είχε προσελκύσει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον, με αποτέλεσμα να εκτοξευτεί το μηνιαίο μίσθωμα σε ποσό άνω των 6.000 ευρώ!

Όσοι προέβλεπαν ότι ένα τέτοιο τόλμημα δεν θα ήταν εύκολα βιώσιμο πολύ σύντομα επιβεβαιώθηκαν, καθώς με αφορμή την έλλειψη πιστοποιητικού πυρασφαλείας για όλη τη νέα πτέρυγα ο ανάδοχος εγκατέλειψε το κυλικείο.

Η διοίκηση του Νοσοκομείου, η οποία αιφνιδιάστηκε από την έλλειψη του πιστοποιητικού, κινήθηκε ταχύτατα, εξασφάλισε τις απαραίτητες αδειοδοτήσεις και σε κάτι λιγότερο από ένα μήνα επαναδημοπρατεί το χώρο, αναμένοντας να εισπράττει ένα λογικό αλλά όχι ευκαταφρόνητο μίσθωμα για να καλύπτει άλλες ανάγκες του «Σκυλιτσείου».

Οι ενδιαφερόμενοι να συμμετάσχουν στον πλειοδοτικό διαγωνισμό θα πρέπει να προσέλθουν στα γραφεία διοίκησης του Νοσοκομείου. 

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ