25.6.2014 11:33

Την Παρασκευή η απόφαση για τον Φραγκομαχαλά

ΕΚΔΙΚΑΣΤΗΚΑΝ ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ

Την Παρασκευή θα εκδοθεί η απόφαση του Ειρηνοδικείου σχετικά με την κατάθεση ασφαλιστικών μέτρων για την εκτέλεση του έργου της πεζοδρόμησης της Κων/νου Μονομάχου.
Το έργο που υλοποιούνταν από τον Δήμο Χίου σταμάτησε μετά την κατάθεση ασφαλιστικών μέτρων από κατοίκους που αντιδρούν στην πεζοδρόμηση.
Στο Ειρηνοδικείο τους διαμαρτυρόμενους κατοίκους εκπροσώπησε ως μοναδικός μάρτυρας ο Κ. Φύσσας, ο οποίος και υποστήριξε ότι το έργο της γίνεται χωρίς να έχει εξασφαλιστεί η κοινωνική συναίνεση κι ότι θα δημιουργήσει περισσότερα προβλήματα στην περιοχή, από όσα πιθανά θα επιλύσει. Μάλιστα ο ίδιος αντιπρότεινε να καταργηθεί η μονοδρόμηση της Μονομάχου και να κατασκευαστεί μόνο από την αριστερή πλευρά πεζοδρόμιο πλάτους 1,5μ...
Τα συμφέροντα του Δήμου υπεραμύνθηκε ο προϊστάμενος της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Λάκης Τσακός. «Το έργο δεν εκφράζει όλους του κατοίκους. Ο Σύλλογος δρα ως μια κλειστή ομάδα» δήλωσε στον «π».
Από την πλευρά του πάντως ο Δήμαρχος Χίου Π. Λαμπρινούδης δεν έκρυψε την αισιοδοξία του για ένα αποτέλεσμα που θα δικαιώσει τις επιλογές του δήμου και θα επιτρέψει τη συνέχεια του έργου.

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ