13.10.2015 15:05

Την Blue Star περιμένουν στην Αιγνούσα

Με αγωνία και αυξημένο ενδιαφέρον περιμένουν στις Οινούσσες την αξιολόγηση στις 21 Οκτωβρίου από το Συμβούλιο Ακτοπλοϊκών Συγκοινωνιών του αιτήματος που έχει υποβάλλει ο Δήμος για προσέγγιση μια φορά την εβδομάδα στο νέο λιμάνι, του πλοίου που εκτελεί το δρομολόγιο Πειραιά – Χίο  - Μυτιλήνη.

Όπως ανέφερε στον «π» ο δήμαρχος Στ. Βογιατζής, το αίτημα έχει υποβληθεί και ελπίζουν στην θετική γνωμοδότηση του Συμβουλίου και στην ανταπόκριση από την Blue Star. «Κάποτε μπορεί να ακούγονταν ως ανέκδοτο όμως σήμερα και με δεδομένη την επέκταση του λιμένα των Οινουσσών, το αίτημα είναι λογικό και σε απόλυτη συνάρτηση και με το δρομολόγιο που εκτελείται προς Ψαρά, θα έλεγα και δίκαιο. Περιμένουμε ότι θα εγκριθεί και η εταιρία θα αποδεχτεί το αίτημα μας».

Το πλοίο θα προσεγγίζει μια φορά την εβδομάδα το λιμένα των Οινουσσών, συνδέοντας για πρώτη φορά τα τελευταία χρόνια την Αιγνούσα με τον Πειραία. 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ