14.12.2014 13:32

Την απείλησε με μαχαίρι για να της αποσπάσει χρήματα

ΔΥΟ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΧΙΟΥ ΣΕ ΘΥΜΙΑΝΑ ΚΑΙ ΚΑΣΤΕΛΛΟ

ΦΩΤΟ: INTIMENEWS.GR

Δύο περίεργα περιστατικά με αίσιο ευτυχώς τέλος απασχόλησαν την Ασφάλεια Χίου κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου.

Το πρώτο αφορά στην περιοχή των Θυμιανών με θύμα μία γυναίκα που το πρωί του Σαββάτου δέχθηκε απειλή με μαχαίρι μέσα στο σπίτι της. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές το θύμα της υπόθεσης βρίσκονταν εντός της οικίας της όταν αποφάσισε να βγει την αυλή του σπιτιού για δουλειές. Μπαίνοντας ξανά στο σπίτι, από την πίσω πόρτα αντιλήφθηκε την ταυτόχρονη είσοδο ενός κουκουλοφόρου που με την απειλή μαχαιριού της ζήτησε χρήματα.

Στην προσπάθειά της να ξεφύγει από τα χέρια του δράστη, το θύμα τραυματίστηκε ενώ ο δράστης τράπηκε σε φυγή και συνελήφθη λίγες ώρες αργότερα ύστερα από αστυνομική επιχείρηση.

Όπως μετέφεραν πηγές της ΕΛ.ΑΣ. στο politischios.gr σχετικά με τον συλληφθέντα πρόκειται για προβληματικό άτομο γνωστό στους κύκλους της αστυνομίας.

Παράλληλα σύμφωνα με την ενημέρωση της Γ.Α.Δ.Π. Βορείου Αιγαίου το βράδυ του Σαββάτου συνελήφθη στο Καστέλλο, μετά από επισταμένες αναζητήσεις αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χίου, ένας 19χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή. Ειδικότερα, όπως προέκυψε, απογευματινές ώρες της ίδιας ημέρας, ο 19χρονος αφαίρεσε από το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο μιας 31χρονης ημεδαπής, που ήταν σταθμευμένο ανασφάλιστο σε δημοτική οδό στη Χίο, την τσάντα της, η οποία περιείχε δύο (2) κινητά τηλέφωνα, ένα ρολόι και διάφορα προσωπικά της αντικείμενα.

Στο πλαίσιο των ερευνών, βρέθηκε η τσάντα με τα προαναφερόμενα αντικείμενα, η οποία κατασχέθηκε και παραδόθηκε στην κάτοχό της.

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ