7.6.2013 12:56

Την αδειάζουν όσο, όσο

Η ΣΥΝ.ΦΑ Α.Ε. ΚΑΤΑΣΧΕΣΕ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΤΗΣ ΦΑΡΜΑΚΑΠΟΘΗΚΗΣ ΧΙΟΥ ΕΝΩ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΓΙΑ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΧΡΕΩΝ

Με ένα ευρώ προσθήκη στην αρχική τιμή εκκίνησης των 105.116,35 ευρώ, η Συνεταιριστική Φαρμακαποθήκη Α.Ε. με έδρα τον Άλιμο Αττικής, απόκτησε τα 1800 περίπου φαρμακευτικά σκευάσματα,  από τον πλειστηριασμό της αποθήκης του Συνεταιρισμού Φαρμακοποιών Χίου.

Η ΣΥΝ.ΦΑ Α.Ε., ήταν ο επισπεύδων που έβγαλε στον πλειστηριασμό τα προϊόντα, αφού η αποθήκη της Χίου της χρωστάει συνολικά 443.636,02 ευρώ, αλλά και ο μοναδικός ενδιαφερόμενος πλειοδότης που κατέθεσε προσφορά.

Το συνολικό ποσόν των υπό κατάσχεση προϊόντων ανερχόταν στις 157.674,53 ευρώ και η αρχική τιμή προσφοράς καθορίστηκε σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία στα 2/3 του ποσού. Υπεύθυνοι της διαδικασίας του πλειστηριασμού ως συμβολαιογράφος ήταν η Ιουλία Γάφου και ως δικαστικός επιμελητής ο Παντελής Τουρνής.

Μουδιασμένοι

Αυτή η κρυάδα, είναι μόνο η αρχή του Γολγοθά για τους υπεύθυνους της ΣΥ.ΦΑ Χίου. Μετά την κατακύρωση του αποτελέσματος του πλειστηριασμού σε 15 μέρες, θα μπορούν και οι υπόλοιποι χρεώστες να διεκδικήσουν τα ποσά που τούς οφείλονται  με καταθέσεις προσφυγών εναντίον του Συνεταιρισμού.

Όσοι μπορούν να αποδείξουν εγγράφως με εκτελεστούς τίτλους ότι τους χρωστάει, θα μπορούν να καταθέτουν τις προσφυγές  τους (αναγγελία αποκαλείται), στον υπεύθυνο συμβολαιογράφο, για να ορισθούν οι τελικοί πίνακες των ανακυρήξεων και να διεκδικήσουν την πληρωμή τους με τις νόμιμες διαδικασίες.

Τη διαδικασία παρακολούθησαν ο πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Θεόδωρος Νικολαϊδης και τρείς πρώην υπάλληλοι του Συνεταιρισμού.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ