6.4.2012 10:23

Τηλεοπτικό συνεργείο του Voyage στη Χίο

 

Πρόγραμμα φιλοξενίας του θεματικού καναλιού ανακάλυψης / ταξιδιών VOYAGE προκειμένου να γυρίσει εκπομπή με θέμα τον ρουκετοπόλεμο και γενικότερα το νησί της Χίου, επιμελήθηκε η αντιπεριφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Λ. Λύκου σε συνεργασία με το Τμήμα Τουρισμού της Π.Ε.Χίου και το Γραφείο Τουρισμού του ΕΟΤ Γαλλίας – Παρίσι.

 

Η εκπομπή που θα είναι διάρκειας 26 λεπτών, θα προβληθεί στα πλαίσια της σειράς “Ville en Fete” που προβάλει τις πρωτότυπες γιορτές που πραγματοποιούνται σε πόλεις ή χωριά ανά τον κόσμο. Η προβολή θα αρχίσει από τον Ιούνιο 2012 και επί 2 μήνες θα μεταδοθεί άλλες 12 φορές σε διαφορετικές ώρες, απόγευμα ή βράδυ. Στη συνέχεια τα επόμενα 3,5 χρόνια θα προβάλλεται 8 φορές το χρόνο δηλαδή επιπλέον άλλες 96 προβολές.

 

Το τηλεοπτικό συνεργείο θα παραμείνει στη Χίο από 11 έως 17 Απριλίου και εκτός από την παρουσίαση του ρουκετοπόλεμου, θα πραγματοποιήσει γενικότερη παρουσίαση του νησιού και των εθίμων του (βάψιμο αυγών, στολισμός και περιφορά επιταφίου, πασχαλινό γλέντι κ.α.) αλλά και σύντομες συνεντεύξεις με τους κατοίκους.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ Λ. ΛΥΚΟΥ

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ