22.4.2014 19:10

Τηλεφωνικά ραντεβού από αύριο για το ΠΕΔΥ

Επαναλειτουργεί από αύριο το σύστημα των τηλεφωνικών ραντεβού μέσω των 5ψήφιων αριθμών, προκειμένου οι πολίτες να εξυπηρετούνται από τις Μονάδες Υγείας (πρώην Μονάδες Υγείας του ΕΟΠΥΥ) του Πρωτοβάθμιου Εθνικού Δικτύου Υγείας (ΠΕΔΥ).

Οι πολίτες μπορούν να καλούν για προγραμματισμό επισκέψεων  στα 5ψήφια τηλεφωνικά νούμερα: 14554, 14784, 14884, 14900 και τις ώρες 7:00- 19:00. Για περισσότερες πληροφορίες μπορούν να απευθύνονται στις κατά τόπους Μονάδες Υγείας του ΠΕΔΥ.

Επισυνάπτεται ο πίνακας των Μονάδων Υγείας ανά Υγειονομική Περιφέρεια, για τις οποίες θα λειτουργούν από αύριο τα τηλεφωνικά ραντεβού.  Μονάδες Υγείας που δεν περιλαμβάνονται στο συνημμένο πίνακα, θα εντάσσονται σταδιακά στο σύστημα. 

Πατήστε εδώ για να δείτε τον πίνακα

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ