17.2.2014 12:14

Τη δουλειά της Θλιβίτου "κλέβει" ο Νύκτας

ΛΑΜΠΕΙ ΔΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΥΣΙΑΣ ΤΗΣ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

Σε εγρήγορση τέθηκαν μετά τους σεισμούς της Κεφαλονιάς οι τοπικοί φορείς και αναλαμβάνουν δράσεις ενημέρωσης για την αντισεισμική προστασία των σχολικών Μονάδων.

Με πρόσκληση του ο πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας Ν. Νύκτας

σε συνεργασία με τις διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης , συνδιοργανώνουν με τον Οργανισμό Αντισεισμικού Σχεδιασμού &  Προστασίας (Ο.Α.Σ.Π ) , σεμινάριο με θέμα « Αντισεισμική προστασία Σχολικών Μονάδων», την Τέταρτη 5 Μαρτίου στο Ομήρειο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Χίου, από τις 9.30 το πρωί. Το σεμινάριο απευθύνεται τόσο στην εκπαιδευτική κοινότητα, όσο και στους  πολίτες.   

Έκπληξη ωστόσο προκαλεί η απουσία από την εκδήλωση της εκπροσώπου της Πολιτικής Προστασίας Αθ. Θλιβήτου (αρμόδιας για θέματα εθελοντισμού), γεγονός που ενισχύει τις υποψίες ότι η συνεργασία μεταξύ των δυο συμβούλων της παράταξης του δημάρχου περνάει κρίση. 

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ