8.6.2016 12:11

Θολό τοπίο γύρω από την κατάργηση του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Χίου

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΤΟΣΚΑ ΣΕ ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ ΝΟΤΗ ΜΗΤΑΡΑΚΗ

Ανοιχτό παραμένει το ενδεχόμενο κατάργησης και συγχώνευσης του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών με την Ασφάλεια Χίου σύμφωνα με την απάντηση που κατέθεσε σε ερώτημα του Νότη Μηταράκη ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών Νίκος Τόσκας.

Στην απάντησή του ο κ. Τόσκας σημειώνει ότι η υπηρεσία βρίσκεται σε φάση αναδιοργάνωσης χωρίς όμως να δεσμεύεται δημόσια για τη διατήρηση του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Χίου.

«Η υλοποίηση του σχεδιασμού της ΕΛ.ΑΣ. καθώς και η διευθέτηση όλων των μετέπειτα συναφών ζητημάτων, θα πραγματοποιηθούν σε ενιαία βάση με τη σύνεση και την υπευθυνότητα που απαιτείται και σύμφωνα με τις πραγματικές ανάγκες και γεωγραφικές ή άλλες ιδιαιτερότητες κάθε περιοχής της επικράτειας. Δεδομένου ότι η διαδικασία βρίσκεται στο στάδιο της επεξεργασίας, ουδεμία απόφαση περί κατάργησης ή συγχώνευσης υπηρεσιών της Α.Δ. Χίου έχει ληφθεί», αναφέρει στην απάντησή του ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών Ν. Τόσκας. 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ